viernes, 16 de diciembre de 2011





Passa que consumint, ens passem!


Aquest bloc és una iniciativa pilot de La Vinagreta, una cooperativa de consum responsable de Vilanova i la Geltrú, que exerceix el consum crític conscient i transformador de manera col·lectiva.

 
Per què ho passem?


Pensem que el NADAL és un període de consum inconscient i transtornador i volem incidir-hi per provocar una reflexió individual i col·lectiva sobre com ens passem amb el consum!


Quant et passes? 
c

A través d’una enquesta sobre els teus hàbits de consum, esbrinaràs el teu impacte sobre el planeta; la teva petjada ecològica.

La petjada ecològica s’expressa en hectàrees. És l’espai que caldria per a satisfer les teves necessitats d’alimentació, transport, habitatge, béns de consum i serveis, i per absorbir els residus que generes. 



Quant i on ens passem?


Els resultats de les enquestes de totes les persones participants són compartits i es presenten de manera col·lectiva! Entre tots/es creem una xarxa de resultats que podem visualitzar en gràfics i fins i tot en un mapa.

Si et passes, actua!

Omple l’enquesta i descobreix quant et passes, comparteix els resultats, reflexiona sobre els hàbits de consum, informa’t, i sobretot....multiplica el missatge: consumint ens passem. Passa-ho!


Nosaltres estem convençudes de que podem viure millor amb menys o, simplement, viure bé! 

[En els propers dies anirem penjant més informació] 

No hay comentarios:

Publicar un comentario